"Φαρμακερή" ατάκα του Καραμανλή - Πάγωσε η Ντόρα

Τι ειπώθηκε σε συνάντηση του

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην συνάντηση που είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη μετά από αίτημα της τελευταίας.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης, το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη ημέρα και η Ντόρα θέλησε να δει τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να «αδειάσει» τον κ. Καμμένο για τους ισχυρισμούς του ότι είναι υπέρμαχος του καραμανλισμού. Ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε το αίτημα της Ντόρας ψύχραιμα και λέγεται ότι είπε: «Ας έρθει, άλλωστε ο Καμμένος δεν έχει καμία σχέση μαζί μας και την πολιτική μας».

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής όταν η Ντόρα άρχισε να λέει τα «παράπονά της» ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήσουν τον Καμμένο να οικειοποιηθεί τον καραμανλισμό.

Ο κ. Καραμανλής γύρισε και της είπε με αρκετό σοβαρό ύφος: «Ακουσε, Ντόρα. Ο Καμμένος κάνει αυτά που κάνει επειδή βρίσκει χώρο και τα κάνει». Πάγωσε προς στιγμήν η Ντόρα γιατί γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να πει ο πρώην πρωθυπουργός. Οτι δηλαδή αφού οι άλλοι στη ΝΔ δεν υπερασπίζονται το έργο του, βρίσκει χώρο ο κ. Καμμένος και το κάνει.

Πηγη: ΒΗΜΑτοδότης

 

Διαβάστε επίσης