Πάτρα: Νέο κατάστημα οπτικών της Κλαίρης Κυριακοπούλου - Μοναδικές προτάσεις και ιδέες στα γυαλιά ηλίου και οράσεως - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Μια νέα πρόταση στα γυαλιά οράσεως και ηλίου θα συναντήσουμε στο κατάστημα της Κλαίρης Κυριακοπούλου στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα η 26χρονη πτυχιούχος Οπτικής και Οπτομετρίας με 5ετή εμπειρία στο χώρο, μας καλεί να γνωρίσουμε τη νέα επιχείρησή της στην οδό Κορίνθου 245 -249 στην Πάτρα (μεταξύ Αγ. Νικολάου και Κολοκοτρώνη) και να κουβεντιάσουμε τί νέο έχει να μας πει σχετικά με την επιστήμη της και την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών.

Η 26 χρονη Κλαίρη Κυριακοπούλου με νέες προτάσεις και ιδέες στα γυαλιά ηλίου και οράσεως στο νέο της κατάστημα στο κέντρο της πόλης συγκεκριμένα έχει διπλό στόχο να ενημερώνει, να συμβουλεύει τον πελάτη και ταυτόχρονα να προτείνει τις διεθνείς τάσεις στον κλάδο των οπτικών. Πάντα με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη και τις τάσεις της μόδας.

Η Κλαίρη Κυριακοπούλου, με την 5ετή εμπειρία στοχεύει πάντα στο θετικό αποτέλεσμα όπως θα το εισπράξει ο πελάτης και όχι μόνο στην εκτέλεση μιας συνταγής.
Το νέο κατάστημα Κορίνθου 245 -249 στην Πάτρα, πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του την προηγούμενη Παρασκευή. 

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook ΕΔΩ