Πάτρα: Ο πατέρας της Νεφέλης Σπηλιοπούλου - "Δίνεται ασυλία στους εγκληματίες της ασφάλτου" - ΒΙΝΤΕΟ

Φυλάκιση δυομιση ετών με αναστολή για τον θάνατο της 18χρονης

"Δεν νιώθουμε δικαιωμένοι με την απόφαση του Δικαστηρίου, κάθε μέρα πίνουμε το δηλητήριο" δηλώνει ο πατέρας της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, τον Αύγουστο του 2015, κατέληξε μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου στην Πάτρα, και ενώ επέβαινε σε δίκυκλο.

Στη δίκη που έγινε την περασμένη Τετάρτη, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, επέβαλε στον οδηγό του δικύκλου δυομιση έτη φυλάκισης με αναστολή.

Η Νεφέλη ήταν το μοναχοπαίδι του Φιλόλογου Γιώργου Σπηλιόπουλου και της Γυμνάστριας Σοφίας Γαρουφαλή. Το πέπλο του θρήνου και του ανείπωτου πόνου, "απλώθηκε" στο σπιτικό τους έδω και ενάμιση περίπου χρόνου, τότε που η Νεφέλη τους, ενώ ετοιμαζόταν να "ανοίξει" τα φτερά της, καθώς επρόκειτο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, για να σπουδάσει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης που είχε εισαχθεί... "έφυγε" πρόωρα.

Ο πατέρας της αναφερόμενος στο τροχαίο δυστύχημα, δηλώνει με πόνο καρδιάς, "αυτή η πράξη μας αφήνει ισόβια καταδικασμένους, δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο μας".  για να προσθέσι "Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που με τους νόμους της δίνει ασυλία στους εγκληματίες της ασφάλτου" 

Ο τραγικός πατέρας μίλησε δημόσια για το προσωπικό δράμα του ίδιου και της συζύτου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

 

Διαβάστε επίσης