Ο "Νουρέγιεφ" του ελληνικού μπάσκετ τιμήθηκε σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα - Ποιοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για τον Κώστα Πετρόπουλο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Σε μία πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του τον Κώστα Πετρόπουλο, ο "Νουρέγιεφ" του ελληνικού μπάσκετ καταχειροκροτήθηκε.

Η συγκίνηση ήταν έντονη κατά την εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην οποία παρουσιάστηκε το Λεύκωμα για τον Κώστα Πετρόπουλο με τίτλο «77+1 κείμενα για τον «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ».

3_1.jpg

1_5.jpg

Ο μεγάλος Πατρινός αθλητής ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους, ενώ δεν έλειψε να κάνει ειδική αναφορά στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά και στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης βράβευσε για την προσφορά του τον κ. Πετρόπουλο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν για αυτό τον χαρισματικό άνθρωπο.

2_3.jpg

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος, ενώ την ομάδα πρωτοβουλίας του Λευκώματος αποτελούσαν οι Κώστας Γιαχαλής, Νίκος Μακρής, Χρήστος Παπαδημάκης, Τάκης Σκόνδρας.

5_0.jpg

Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, ο βουλευτής Κώστας Σπαρτινός, ο υπεύθυνος έκδοσης του Λευκώματος Χρήστος Παπαδημάκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αβραμίδης, ο καθηγητής του στα ΤΕΦΑΑ, Λάκης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Φίλιππος Καμίσης, ο μεγάλος διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Γιαννάκης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο  Κώστας Μπογατσιώτης, ο Μάκης Κατσαφάδος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, Νίκος Τζανάκος, Τάκης Γεωργακόπουλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Κώστας Κόντης, Βίβιαν Σαμούρη, Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Δούρος, Γιώργος Κοτοπούλης, Σπύρος Καραχάλιος κ.α.

17157825_2109539625939371_5232203962195640281_o-1.jpg

Πηγή φωτογραφιών: radioena.in

Διαβάστε επίσης