Τον Αύγουστο βαφτίζουν την κόρη τους Καλομοίρα και Γιώργος - Ποιοι διάσημοι θα είναι οι νονοί της μπέμπας

Aναστασία - Καλομοίρα το όνομα της μικρής

Στην Ελλάδα το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου αποφάσισε η Καλοιμοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης να βαφτίσουν την μικρή τους πριγκίπισσα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret και της Σάσας Σταμάτη, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να βαφτίσει την κορούλα της στην Ελλάδα και μάλιστα μετά το μυστήριο θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι για τους αγαπημένους της φίλους στο Island!

Nονοί της μπέμπας θα είναι δυο αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο γνωστός μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος. Η Καλομοίρα τους λατρεύει και θέλησε να είναι οι δυο τους οι πνευματικοί γονείς της κόρης της.

Όσο για το όνομα της μικρής η Καλομοίρα το έχει ήδη αποκαλύψει. Aναστασία - Καλομοίρα! Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου, Αναστασία αλλά και για δεύτερο όνομα σκέφτονται τη συνονόματη  γιαγιά της Καλομοίρας! Η τραγουδίστρια έχει πει πως τηρώντας τη παράδοση ρώτησε την πεθερά της αν θέλει να δώσουν στη μπέμπα το δικό της όνομα και εκείνη ζήτησε να δώσουν της μητέρας της Αναστασίας και έτσι το όνομα πλέον έχει "κλείσει" εδώ και καιρό.

“Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων”είχε δηλώσει στο People η Καλομοίρα πριν λίγους μήνες

Η Καλομοίρα είναι πολύ χαρούμενη που θα βαφτίσει τη κόρη της στην Ελλάδα και με το πάρτι της βάφτισης θα χαρεί τους φίλους της και τους συνεργάτες της λίγο πριν φύγουν για την Αμερική!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης