Το 30% των επιδοτούμενων εκτάσεων στην Ηλεία έχουν χαρακτηριστεί δασικές! σΕ Εξέλιξη το Περιφερειακό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Νεώτερη ενημέρωση: 17.15 Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανακοινώθηκε από τον Γ. Παπαναστασίου πρόεδρο της ΠΕΔ και Δήμαρχο Αγρινίου, η ομοφωνη αποφαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων που συνεδρίασε λίγο πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο και ζητά την αποσυρση της αναρτησης των δασικών χαρτών
 

-Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες από την Ηλεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα των Δασικών Χαρτών, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Όπως είπε στο tempo24.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας Χρήστος Γιαννόπουλος, περίπου το 30% των επιδοτούμενων αγροτικών εκτάσεων (720.000 στρέμματα) έχουν χαρακτηριστεί δασικές.
Παρόντες και εκπρόσωποι αγροτών από Αιγιάλεια και Ηλεία αλλά και  από Αιτωλοακαρνανία

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: 

 

 

Να σημειωθεί πως στη σημερινή συνεδρίαση έχουν προσκληθεί από την Περιφέρεια για να συμμετάσχουν στη συζήτηση για το θέμα φορείς, Δήμοι και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και ομάδων παραγωγών.

 

Διαβάστε επίσης