Ο spiderman θα ανέβει στα … δέντρα της Κάτω Αχαΐας;

ΓΙΑ ΤΟ Αχαγιώτικο Καρναβάλι

Ένα υπερθέαμα αναμένεται να παρουσιάσουν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Καρναβάλι των Μικρών! 

Οι δράσεις θα φιλοξενηθούν όπως έχουμε γράψει στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου και θα ξεκινήσουν από τις 11 το πρωί. Απ ότι φαίνεται ο καιρός θα είναι «σύμμαχος» των μικρών καρναβαλιστών.

Για πρώτη φορά το Αχαγιώτικο Καρναβάλι εντάσσει ένα ξεχωριστό δρώμενο την Παρέλαση των Μικρών όπως επίσης και μια μικρή «καρναβαλούπολη» όπου θα πραγματοποιηθούν δράσεις και παιχνίδια ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες όπως τον … spiderman σε απίθανα ακροβατικά και άλλες εκπλήξεις τις οποίες ετοιμάζει με πολλή αγάπη και μεράκι η ομάδα της οργανωτικής επιτροπής.

Επίσης όπως έχουμε γράψει θα πάρουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια, κατασκευές και άλλα, υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής. Εν συνεχεία τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θα χωρίσουν τα παιδιά σε ομάδες και θα αρχίσει το κυνήγι του … κρυμμένου θησαυρού. Οι ομάδες θα λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες και θα αρχίσουν μέσα από μια όμορη καρναβαλική ατμόσφαιρα να ψάχνουν το θησαυρό τους, ο οποίος κρύβει λιχουδιές και άλλα πολλά δωράκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σοκολάτες θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά. Στην παρέλαση των μικρών θα λάβουν μέρος τα τρία δημοτικά σχολεία της Κάτω Αχαΐας (1ο, 2ο και 3ο), τα ΚΔΑΠ και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

Να υπενθυμίσουμε τη διαδρομή της Παρέλασης των Μικρών:

Θα ξεκινήσει περίπου στη 1μμ από την πλατεία Παπαγιαννοπούλου, θα περάσει από την Αγίου Ιωάννου, δεξιά στην Πατρών – Πύργου με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας όπου και θα καταλήξει.  

Β.Ι.ΑΘΑΝ. 

Διαβάστε επίσης