Όμιλος ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ Αχαΐας: Ημερίδα με θέμα "Καρκίνος: Μία ασθένεια που μας χρειάζεται όλους"

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας και ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών-Τριών Ελλάδος- Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου - Ογκολογικός Τομέας, διοργανώνεσε επιτυχώς το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ (Ρήγα Φεραίου, 106), Ημερίδα με τίτλο «Καρκίνος: Μία ασθένεια που μας χρειάζεται όλους»

 Στην Ημερίδα συμμετείχαν και εκφώνησαν ομιλία, ο κύριος Παπαγεωργίου Δημήτριος, ο οποίος αναφέρθηκε στις Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην Ογκολογία, ο κύριος Μαγκαφάς Παναγιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε παρουσίαση του Προγράμματος Εξέτασης Πληθυσμού από τον Όμιλο «ΑγκαλιάΖΩ» με την Ευγενική Χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, καθώς και για τους εθελοντές και τον εθελοντισμό, η κυρία Γαΐτάνη Βίκυ και κυρία Ασλανίδη Αικατερίνη μενημέρωσν τους παρευρισκόμενους για την Καταγραφή των Ογκολογικών Περιστατικών στην περιοχή μας.

 Επιπροσθέτως, η κυρία Αντωνάκη Ελένη, για τον Καρκίνο και Διατροφή, η Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» κυρία Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινή για την εμπειρία της με τον Καρκίνο, η κυρία Γεωργιλά Ελένη, για τις Ψυχολογικές Επιπτώσεις του Καρκίνου και κλείνοντας η κυρία Σπηλιωτοπούλου Ιωάννα  για την Πνευματική Διάσταση του Καρκίνου.


 Ο Όμιλος «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαϊας με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ πραγματοποιεί πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων σε πόλεις της Αχαϊας με την βοήθεια των παρακάτω ειδικοτήτων:

Ογκολόγος, για εξέταση μαστού

Πνευμονολόγος, για εξέταση πνεύμονα

Ουρολόγο, για εξέταση προστάτη

Γαστρεντερολόγο, για εξέταση εντέρου

Δερματολόγο, για εξέταση δέρματος και σπίλων (ελιές)

Ψυχίατρο, για συμβουλετική.

 Για περισσότερες πληροφορίες και για κλείσιμο ραντεβού για εξέταση απευθυνθείτε στο τηλ. 2610226122 (κος Μαγκαφάς Παναγιώτης και κα Μπουσιούτη Ανδριανή).

 

Διαβάστε επίσης