Με σημαίες τα τρακτέρ στην Πατρών - Πύργου - "Είμαστε αποφασισμένοι αυτή τη φορά" δηλώνουν οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας - Ανοιχτή η εθνική οδός (ΝΕΟΤΕΡΑ)- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Νεότερη ενημέρωση 15.53' Περίπου 25 τρακτέρ κατεβαίνουν από το Πετροχώρι τώρα για να παραταχθούν στην Πατρών - Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας.

Μαζί τους και ο πρόεδρος της ΤΚ Πετροχωρίου Αντώνης Στασινός.

Άλλα 15 τρακτέρ θα προστεθούν αύριο.

Ο Αγροτικός Σύλλογος δυτικής Αχαΐας αναμένει μεγάλη δύναμη αυτή τη φορά.

Επίσης φεύγουν και αρκετά ακόμη τρακτέρ από τη Λακκόπετρα για να πάνε στο σημείο.

16443443_790220187808634_2132732323_n.jpg

Πρώτη ενημέρωση 15.00

Κατά μήκος της Πατρών - Πύργου παρατάσσονται τα τρακτέρ των αγροτών της δυτικής Αχαΐας που μπαίνουν και αυτοί, από σήμερα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων. 

Σύμφωνα με τον γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου δυτικής Αχαΐας, Δημήτρη Φλίγγο, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να συγκεντρωθεί ο αγροτικός κόσμος - όπως έχει αποφασιστεί στις γενικές συνελεύσεις - ενώ ανάλογα με τη δύναμη των αγροτικών μηχανημάτων, θα αποφασιστεί και ο αποκλεισμός της εθνικής οδού. 

Οι γενικές συνελεύσεις θα είναι καθημερινές, ενώ όπως λένε οι αγρότες της περιοχής στο tempo24.gr, αυτή τη φορά οι αποκλεισμοί θα έχουν διάρκεια. "Είμαστε αποφασισμένοι αυτή τη φορά να έχουμε αποτέλεσμα και ελπίζουμε να έχουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας", σημειώνουν. 

 

Διαβάστε επίσης