Πάτρα: Η παράνομη στάθμευση, η ασυδοσία των οδηγών και η τραγωδία στη Ρήγα Φεραίου - ΦΩΤΟ

το 2013, άνδρας ξεψύχησε γιατί δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει ασθενοφόρο΄!

Η  δημοσίευση των άρθρων των τελευταίων ημερών του tempo24.gr, που αφορούν στο παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της Πάτρας, πάνω σε πεζοδρόμια ακόμα και σε πεζόδρομους, εκτός από την χαοτική κατάσταση που επικρατεί σε καθημερινή βάση στην πόλη, αναδεικνύει και τις σοβαρές συνέπειες που μπορεί καταγραφούν, στην περίπτωση εκδήλωσης έκτακτου περιστατικού.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, η άναρχη κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικά σημεία, δεν αποκλείεται να αποβεί μοιραία, καθώς η διέλευση οχημάτων της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρων είναι αδύνατη, εξαιτίας της παράνομης στάθμευσς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη εικόνα της Γεροκοστωπούλου, που ανέδειξε το βράδυ της Κυριακής το tempo24.gr, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αγίου Ανδρέου και του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου...η οποία ξεπερνούσε κάθε όριο.

16402438_610180002513788_43413881_n_0.jpg

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του tempo24.gr, οδηγοί έχουν παρκάρει επάνω στα πεζοδρόμια, αδιαφορώντας εάν δυσκολεύουν την διέλευση πεζών ή ατόμων με αναπηρία.

Άλλοι πάλι έχουν διπλοπαρκάρει, κλείνοντας το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος, δεδομένου πως το συγκεκριμένο τμήμα, υπάρχουν κορίνες.

parkarisma_tempo24.gr_0.jpg

Η δημοσίευση του συγκεκριμένος θέματος, ανέσυρε στην μνήμη πολλών το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τον Ιανουάριου του 2013, όταν 57χρονος θαμώνας καταστήματος της Ρήγα Φεραίου, άφησε την τελευταία του πνοή επειδή δεν μπορούσε να προσεγγίσει το ασθενοφορό, το σημείο για να τον παραλάβει. 

Συγκεκριμένα το οχημα του ΕΚΑΒ Δεν μπορούσε να εισέλθει στον πεζόδρομο από τη Γεροκωστοπούλου επειδή ακριβώς μπροστά βρίσκονταν σταθμευμένα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το αυτοσχέδιο πάρκινγκ στον πεζόδρομο της Παντανάσσης

Πάτρα: "Λυπητερές" από την Τροχαία - Χαοτική η κατάσταση στο κέντρο - ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης