Ανατροπή στην υπόθεση των τριών κοριτσιών - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA - Η νεαρή μητέρα απαντά γιατί έφυγε, με λυγμούς ο πατέρας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Θέλει πίσω τα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο»

Ανατροπή στην υπόθεση των τριών κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων τις τελευταίες ημέρες, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA.

Σύμφωνα με αυτά τα τρία από τα δύο από τα τρία κοριτσάκια ανήκουν στον νεαρό πατέρα και σύντροφο της 20χρονης γυναίκας η οποία τα εγκατέλειψε στο δρόμο κοντά στο Καραμανδάνειο.

Το μικρότερο από τα παιδιά, το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι είναι αγνώστου πατρός.

Η μητέρα πάντως, αρνείται τα αποτελέσματα λέγοντας πως δεν ισχύουν και πως όλα είναι του 25χρονου που διέμεναν μαζί στα Λεχαινά.

Τι λένε οι γονείς

Έχει μετανιώσει, όπως τονίζει η 20χρονη μητέρα, των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», είπε ότι δεν ήθελε να παρατήσει τα παιδιά της και πως τα θέλει πίσω.

goneis-tempo24.jpg

Επίσης, αναφέρθηκε σε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που είχε για την ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε εγκαταλείψει την οικογένειά της και βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να ξεφύγει από το γάμο της.

Στο πλευρό της 19χρονης, βρίσκεται ο 26χρονος σύζυγός της, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει πίσω τα παιδιά του και τη γυναίκα του.

 

 

Μάλιστα η γυναίκα όταν ρωτήθηκε αν τα θέλει τα παιδιά της, ειπε πως δεν ειπε ποτέ πως δεν τα θέλει, αλλά πως δεν μπορεί να τα ζήσει και για το γεγονός πως τα παράτησε έξω από το Καραμανδάνειο είπε πως ήταν χαζομάρα του μυαλού της...

Να σημειωθεί πως μίλησαν και συγγενείς του άνδρα της, οι οποίοι τόνισαν πως αυτή δεν είναι μητέρα, δεν τα αγαπάει.

Ο ίδιος ο πατέρας πάντως τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να παρατήσει τα παιδιά, αλλά πως τον συμβούλευσε η πεθερά του να τα πάει εκεί, γιατί αν μάθει πως ειναι εκει τα παιδιά θα επιστρέψει γρήγορα.

Δύσκολη η ζωή λέει η νεαρή

Όπως είπε, ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία όταν ήταν 3 ετών και ζουσε στην Πάτρα.

Στα 13 της παντρεύτηκε τον άνδρα της και στα 14 έκανε το πρώτο παιδι.

 

 

Δούλευαν σε αγροτικές εργασίες στα χωράφια και οταν δεν είχε δουλεια, μάζευε σιδερα από τα σκουπιδια και τα πωλούσε.

Σε λυγμούς ξέσπασε ο 25χρονος

Σε λυγμούς ξέσπασε μιλώντας ο πατέρας των παιδιών.

pateras-tempo24.jpg

Δήλωσε θυμωμένος με την γυναίκαα του, αλλά είναι πρόθυμος να κάνουν μια προσπάθεια να ενώσουν την οικογενεια τους, γιατι θέλει τα παιδιά του πίσω.

Διαβάστε επίσης