Πάτρα: Προοσήλθε στην Ασφάλεια η μητέρα των εγκαταλελειμμένων παιδιών- Παρήλθε το αυτόφωρο και δεν μπορεί να συλληφθεί- ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος

ΣΕ διαρκή επικοινωνία η ελ.ας με τη μητέρα

Νεώτερη ενημέρωση: Προσήλθε στην Ασφάλεια Πάτρας η μητέρα των τριών ανηλίκων παιδιών που ζουν την τραγωδία της εγκατάλειψης και απασχολούν το πανελλήνιο. Η μητέρα δεν μπορεί να συλληφθεί καθώς έχει παρέλεθει το αυτόφωρο.

 

Πρώτη ενημέρωση: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε να γίνει ο Άρειος Πάγος για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη πριν από λίγα λεπτά από τον Εισαγγελέα Πατρών.

Στο μεταξύ στην ασφάλεια Πατρών βρίσκεται ο πατέρας των παιδιών. Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να δει τα τρία κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη μητέρα των παιδιών η οποία φέρεται να βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε καταυλισμό.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν τη νεαρή μητέρα να εμφανιστεί, φαίνεται όμως ότι η ίδια φοβάται λόγω έλλειψης εγγράφων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση των εγκαταλελειμμένων παιδιών - Που είναι η μητέρα - Η επιχείρηση της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Σοκάρει η μητέρα των τριών κοριτσιών: "Δώστε τα για υιοθεσία!" - Βρήκε νέο έρωτα και παράτησε τα μικρά αγγελούδια της - Τι υποστηρίζει ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Το πρόσωπο "κλειδί" στην παράδοση του 27χρονου πατέρα στην Αστυνομία - Ο ρόλος της γιαγιάς των νηπίων και του βρέφους

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ