Επί τριήμερο κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών - Κορίνθου

μεταξύ των όμβων Σελιανιτίκων και Ρίου

Την επίσπευση της έναρξης εργασιών για την προληπτική συντήρηση των πρανών, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είχε ως αποτέλεσμα η κατολίσθηση μικρής έκτασης που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο ύψος της Ροδινής, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι της "Ολύμπιας Οδού", μετά την αυτοψία στο σημείο, έδωσαν εντολή για την άμεση έναρξη των συγκεκριμένων εργασιών,  ώστε να μην προκληθεί εκ νέου αντίστοιχο πρόβλημα.

Οι εργασίες αναμένεται να έχουν διάρκεια τριών ημερών και θα εκτελεστούν κατά μήκος του υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου, μεταξύ  των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Παλαία Οδό.

Η ανακοίνωση της Ολύμπιας Οδού:

Έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση εφαρμόζεται στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3) εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες προληπτικής συντήρησης πρανών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ροδινής - ΝΕΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης