Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας": Ασθενείς και συνοδοί με τις δικές τους σόμπες ανά χείρας για να ζεσταθούν - ΦΩΤΟ

Ανακοίνωση - καταγγελία του Σωματείου "Ιπποκράτης"

Με χρήματα από την τσέπη τους αγοράζουν ηλεκτρικές σόμπες για να ζεσταθούν νοσηλεύτριες σε ορισμένα τμήματα που στεγάζονται στο κτίριο του Ταχύρρυθμου στον «Αγ. Ανδρέα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων.

Ειδικότερα όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Οι χρονοβόρες διαδικασίες των διαγωνισμών, που ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβρη του 2016 και οι διαδικασίες επισκευής του χαλασμένου δικτύου θέρμανσης προς το Ταχύρρυθμο που δεν ξεκίνησαν ακόμη, είναι η αιτία που τον φετινό χειμώνα, το ταχύρυθμο κτίριο του Νοσοκομείου μας δεν έχει θέρμανση με αποτέλεσμα κάποιοι χώροι να αναζητούν την πολυπόθητη και άκρως αναγκαία γι αυτήν την περίοδο θέρμανση στα κλιματιστικά, που δυστυχώς πολλά απ' αυτά είναι χαλασμένα και κάποιοι άλλοι χώροι και μάλιστα Νοσηλευτικοί και όχι μόνον, να παραμένουν παγωμένοι, όπου η θέρμανση επιτυγχάνεται στο μέτρο του δυνατού με σόμπες.

Οι νοσηλεύτριες της ΜΧΜΘ αγόρασαν με δικά τους χρήματα σόμπα για να ζεσταίνονται, στο δε τμήμα του νεφρού, όπως μας καταγγέλλουν ασθενείς και συνοδοί μαζί με τα πράγματα τους φέρνουν και την σομπούλα τους όπως χαρακτηριστικά λένε. Αυτά εν έτει 2017, στον χειρότερο και τον πιο σκληρό χειμώνα που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε...

Και το ερώτημα που μπαίνει. Για όλη αυτήν την ταλαιπωρία ποιος θα απολογηθεί; Ολη αυτή τη δαπάνη για το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουμε, για μια υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφερθεί φθηνότερα και πιο αποτελεσματικά ποιος θα την πληρώσει;».

cache_650x650_1_338184.jpg

cdc2caf24f88f7e08be3441063c5f634_xl_0.jpg

Διαβάστε επίσης