Αλλαγή σκυτάλης στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας - Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Αϊβαλής - Τι δηλώνει για την επόμενη μέρα

Στη θέση του Θανάση Γιανναδάκη

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη συνεδρίαση της αντιπροσωπείας για το Προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ τμήματος Δυτιικής Ελλάδας, εξελέγη νέος πρόεδρος ο Βασίλης Αϊβαλής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θανάση Γιανναδάκη.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Βασίλης Παπαϊωάννου και του Γενικού Γραμματέα ο Γιώργος Σπαγγούρος.

Ο Βασίλης Αϊβαλής, είναι αναπληρωτής διευθυντής της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ‘Ηπειρο και τα Ιόνια νησιά.

gian_aiv.jpg

                                                     (Θανάσης Γιανναδάκης και Βασίλης Αϊβαλής)

Τη θέση αυτή ανέλαβε το 2012, αφού για οκτώ χρόνια υπήρξε στέλεχος της Διαχειριστικής και έχει αποκτήσει εμπειρία που είναι αναγκαία, για να αντεπεξέλθει των δύσκολων καθηκόντων του.

Είναι διπλωματούχος μηχανολόγος και αεροναυπηγός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακός φοιτητής στη Διαχείριση Εργων στο ΕΑΠ.

Από το 2013 ήταν γενικός γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου / Τμήματος Δυτικής Ελλάδος, ενώ έχει διατελέσει μέλος και πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

"13/1/2017 μια σημαντική μέρα για μένα.
Μία μέρα που ένιωσα τα βλέμματα των συναδέλφων επάνω μου γεμάτα αγάπη, σεβασμό και αλληλοεκτίμηση.
Τους ευχαριστώ όλους.
Και αυτούς που με εξέλεξαν και αυτούς που δεν με τίμησαν στην κάλπη, αλλά με τίμησαν με την άψογη στάση τους.
Θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, υψώνοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη του ΤΕΕ/ΤΔΕ συνεχίζοντας το τεράστιο έργο του αδελφού Θανάσης Γιανναδάκης
".

Διαβάστε επίσης