Ζητά 1 εκ. ευρώ ο Αιγιώτης Σπύρος Χαριτάτος από την Μπαρμπαρίγου - Σήμερα η δίκη

Για συκοφαντική δυσφήμιση

Σήμερα θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το πολύκροτο δικαστικό «σίριαλ» μεταξύ του Σπύρου Χαριτάτου και της πρώην συνεργάτιδάς του, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στη Freddo.

Ο δημοσιογράφος με μήνυσή του και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ήταν η σπίθα που έβαλε φωτιά. Η μαγείρισσα είχε τονίσει πως την περίοδο που ήταν στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

«Η με καθυστέρηση δυόμισι ετών επίσημη παρουσίαση του “τηλεοπτικού δράματος” μιας δήθεν βασανισμένης μαγείρισσας από αδίστακτους παρουσιαστές, με αναφορές μάλιστα σε θέματα υγείας, ήξερε ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον και του πλέον αδιάφορου για το πρόσωπό της τηλεθεατή» ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή του. «Φέρομαι να είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της (μαζί με τον Γεώργιο Καραμέρο) να τη βασανίζω με καψώνια. Το δικαστήριό σας αντιλαμβάνεται από τα παραπάνω σε ποιο βαθμό επιχειρείται από την εναγομένη η επαγγελματική μου συντριβή, από τη στιγμή μάλιστα που ως πρώην συνεργάτιδά μου μοιάζει στα μάτια και την αντίληψη του αβασάνιστου παρατηρητή “αξιόπιστη” στη μαρτυρία της, ως γυναίκα εργαζόμενη δήθεν “θύμα” κακού προϊσταμένου, χωρίς ποτέ να έχω υπάρξει προϊστάμενός της, αλλά και ως γυναίκα θύμα βασανισμού».

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016 ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η αγωγή του 1 εκ. ευρώ που είχε ασκήσει εναντίον της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο άλλοτε συνεργάτης της Σπύρος Χαριτάτος. Τελικά στην αίθουσα του κτιρίου 4 του Πρωτοδικείου δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο πλευρές και όπως ορίζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας σε περίπτωση απουσίας όλων των διαδίκων, η συζήτηση ματαιώνεται.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης