Πατρών - Κορίνθου: Αποκλεισμένοι για δύο ώρες οδηγοί στην παλαιά εθνική - Δέκα εκτροπές οχημάτων στο Λαμπίρι - Μια νταλίκα "δίπλωσε" στο Δρέπανο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

13:00

Αποκαθίσταται σιγά σιγά η κυκλοφορία στην Πατρών - Κορίνθου ενώ ανοιχτά είναι τα διόδια στο Ρίο όπου γινόταν εκτροπή των οχημάτων. Η ισχυρή χιονόπτωση στα όρια Αχαίας και Αιγιάλειας είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό ενώ η εκτροπή νταλίκας στο Δρέπανο και οι δέκα εκτροπές οχημάτων στο Λαμπίρι (!) είχαν εντείνει την κατάσταση και τα οχήματα παρέμεναν αποκλεισμένα για περισσότερο από δύο ώρες!

 

-----

11:50 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα οχήματα που κιντούνται στην νέα εθνική οδό προς Αθήνα, εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό όπως επίσης και τα φορτηγά. Σοβαρά τα προβλήματα στην Πατρών - Κορίνθου λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. 

 

----

Εκτροπή των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Σελιανιτίκων.

Ο λόγος είναι ένα τροχαίο που συνέβη νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων χωρίς τραυματισμούς ευτυχώς. Η κυκλοφορία όμως και λόγω του καιρού διεξάγεται με δυσκολία ενώ η αστυνομία εκτρέπει τα οχήματα στο σημείο. 

Αποκλεισμένα είναι τα οχήματα στο ύψος του Δρεπάνου. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Διαβάστε επίσης