Πάτρα: Κάρτες απεριόριστων διαδρομών από το Αστικό ΚΤΕΛ - Πόσο κοστίζουν - Πως θα τις αποκτήσετε

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα αστικά λεωφορεία της Πάτρας μπορούν στο εξής να αποκτήσουν οι επιβάτες. Όπως ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ η διάρκεια της κάρτας θα είναι μηνιαία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Για όσους χρησιμοποιούν συχνά την Αστική Συγκοινωνία και κάνουν πολλές διαδρομές μπορεί να τους συμφέρει να προμηθευτούν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Η διαδικασία έκδοσης και ανανέωσης, γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκονται Αγ. Ανδρέου 9.

Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών, είναι προσωπική – ατομική, φέρει πάνω την φωτογραφία του/της κατόχου και δεν μεταβιβάζεται. Συνοδεύεται και ανανεώνεται με την αγορά κουπονιού μηνιαίας ισχύος. Η ισχύς του κουπονιού της κάρτας απεριορίστων διαδρομών, αρχίζει από την πρώτη ημέρα του μήνα έως την τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα. Για παράδειγμα, αν η έκδοση του κουπονιού γίνει στις 8 Ιανουαρίου, η ισχύς της θα είναι από 8 Ιανουαρίου έως την τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα, δηλαδή, 31 Ιανουαρίου. Το κουπόνι χάνει την ισχύ και θα πρέπει να ανανεωθεί για τον επόμενο μήνα. Ανάλογα με τις περιοχές που επιθυμείτε να μετακινήστε, ισχύουν οι εξής τιμές για την κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Μετακίνηση φοιτητών, μαθητών και πολυτέκνων Α' Ζώνης

ΤΙΜΗ: 32€ και Β' Ζώνης ΤΙΜΗ 40€

Μετακίνηση σε όλες τις Γραμμές εντός πόλεως (Α' Ζώνης).

Κόστος κάρτας απεριορίστων διαδρομών 60€

Μετακίνηση σε όλες τις Γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός πόλεως (χωριά) (Α' και Β' Ζώνης).

Κόστος κάρτας απεριορίστων διαδρομών 75€

Κατά την πρώτη έκδοση της κάρτας απαιτείται η παρουσία του/της κατόχου στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ προσκομίζοντας τα εξής:

φωτογραφία διάστασης 3Χ3cm

αστυνομική ταυτότητα

σχετικά δικαιολογητικά για μειωμένο κουπόνι (πάσο, μαθητικό, πολύτεκνο)

Για επόμενες ανανεώσεις κουπονιών είναι απαραίτητη η παρουσία του/της κατόχου με την επίδειξη της εκδοθείσας κάρτας απεριορίστων διαδρομών και των σχετικών δικαιολογητικών για το μειωμένο κουπόνι.

Η έκδοση καρτών και η ανανέωση των κουπονιών γίνεται καθημερινά από 08:30 έως 14:00 και για την διευκόλυνση των εργαζομένων τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, η εξυπηρέτηση θα παρατείνεται έως 21.00.»

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ: 2610273936

Διαβάστε επίσης