Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών ο Αλέξανδρος από το "Χαμόγελο του Παιδιού"! "Πλημμύρισε" το διαδίκτυο από τις ευχές και τη συγκίνηση - Ήταν επτά χρονών όταν τον πήραν στην "οικογένεια"...

της οργάνωσης

Ήταν επτά χρονών. Μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, δέχθηκαν πολλή αγάπη και φροντίδα από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Μεγάλωσαν μέσα σε αυτή την "οικογένεια" και έφτασαν να γίνουν δύο άνδρες για τους οποίους όλοι στο Χαμόγελο του Παιδιού είναι υπερήφανοι. Τώρα ο Αλέξανδρος πήρε το πτυχίο του. Σπούδασε στην Πάτρα. Στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο. Ο Αλέξανδρος ένα παιδί του «Χαμόγελου του Παιδιού» πήρε το πτυχίο του και στην ορκωμοσία φυσικά παρακολούθησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κώστας Γιαννόπουλος, ο "πατέρας" του νεαρού πτυχιούχου. Με καμάρι και συγκίνηση αγκάλιασε τον Αλέξανδρο και φωτογραφήθηκαν μαζί με το πτυχίο του. Η ευγή; Να είναι πάντα ευτυχισμένος και δυναμικός. Άλλωστε η οργάνωση θα τον στηρίζει πάντα! 

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει:

«Περήφανη και συγκινημένη η οικογένεια του «Χαμόγελου» παρακολούθησε την ορκωμοσία του Αλέξανδρου που πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας!

Μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημά τους στον Αλέξανδρο που κατάφερε να πετύχει το στόχο του μετά από πολύ κόπο, διάβασμα και άγχος έχοντας πάντα δίπλα του τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους εθελοντές του σπιτιού που μεγάλωσε! Δίπλα του και η Cosmote που τον στήριξε μέσω του προγράμματος υποτροφιών για φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών του!

Ο Αλέξανδρος ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» σε ηλικία 7 ετών, μαζί με τον κατά 2 χρόνια μικρότερο αδερφό του. Ένα παιδί ώριμο, με σύνεση, στόχους και όνειρα! Από μικρός πετύχαινε ότι και αν είχε στο μυαλό του, προκαλώντας τον θαυμασμό των γύρω του.

Σήμερα, κάνει το μεταπτυχιακό του, έχοντας πάρει υποτροφία στο Alba Business School με κατεύθυνση στην Τουριστική Διοίκηση.

Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στην οικογένειά σου! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να ξέρεις πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ότι κι αν χρειαστείς!

Και εις ανώτερα!»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ