Καλάβρυτα: Χριστουγεννιάτικη συναυλία απόψε με τη Φιλαρμονική του Δήμου

στην Κεντρική Πλατεία

Ο Δήμος Καλαβρύτων, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, διοργανώνει, σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που περιλαμβάνει συναυλία, με μελωδίες των ημερών, από την Φιλαρμονική νέων, του Δήμου Καλαβρύτων και προσφορά, γλυκών, ζεστού κρασιού και άλλων εδεσμάτων, από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που φέρνει και στα Καλάβρυτα το γιορτινό, χαρμόσυνο και μελωδικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μια εκδήλωση, που γίνεται ομορφότερη και από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, την υπέροχη παραδοσιακή φάτνη της γέννησης και το πρωτότυπο σπίτι του Αϊ – Βασίλη, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στην πλατεία, αλλά και το λοιπό στολισμό και τη Χριστουγεννιάτικη μουσική, που μεταδίδεται κάθε μέρα από τα μεγάφωνα, τα οποία πρότεινε και επιμελήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, για τις γιορτές που έρχονται, δίνει, σε όλους και όλες τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων, τους απανταχού της γης, απόδημους Καλαβρυτινούς, τους νέους και τις νέες μας, στους γνωστούς και φίλους, σ’ όλο τον κόσμο, την παρακάτω ευχή.

«Το λαμπρό αστέρι της γέννησης του Θεανθρώπου, να μας φωτίζει όλους και να μας χαρίζει, στη νέα χρονιά, 2017, υγεία, χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία και προκοπή».

 

 

 

Διαβάστε επίσης