Ο Πρίντεζης «έξω» για 15 μέρες, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα...

Χάνει και Σπανούλη

Τύχερος μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής, τελικά ο διεθνής άσος γλίτωσε τη ρήξη χιαστών και το μόνο που τον ταλαιπωρεί είναι ένα οστικό οίδημα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.

Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στο Κάουνας, το βράδυ της Πέμπτης (15/12) στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στη Θεσσαλονίκη με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως δεν έχουν πειραχτεί οι χιαστοί ή ο μηνίσκος.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν στα χέρια τους όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την ιατρική γνωμάτευση.

Εως τότε δεν μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς το διάστημα για το οποίο θα απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου δύο εβδομάδες.

Η απουσία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη, ενώ δεν φαίνεται να προλαβαίνει τις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα και Μπάμπεργκ.


Αμφίβολος και ο Σπανούλης με ΠΑΟΚ

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς αισθάνθηκε και εκείνος ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο αρχηγός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπάρχει υγρό στο γόνατο και ευτυχώς για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι κάτι πιο σοβαρό.

Το ιατρικό τιμ συνέστησε ξεκούραση στον Kill-Bill και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (18/12, 18:00) στην Πυλαία.

Δεν αποκλείεται πάντως, να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα (και να αγωνιστεί μόνο αν κριθεί αναγκαίο), καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ήδη μείον ενός γκαρντ, του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα μείνει εκτός για διάστημα έξι μηνών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει κάκωση-οίδημα επιγονατιδικού τένοντα. Θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία και η κατάσταση του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα επανακτιμηθεί αύριο (17/12).

Διαβάστε επίσης