Φρίκη - Κολομβία: Βίασε, βασάνισε και στραγγάλισε 7χρονη

Ο 38χρονος άρπαξε το κορίτσι από φτωχογειτονιά

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κολομβία το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ένας 38χρονος αρχιτέκτονας απήγαγε, βίασε, βασάνισε και στο τέλος στραγγάλισε την Yuliana Andrea Samboni.

Το 7χρονο κοριτσάκι έπαιζε με τον ξάδερφο του έξω από το σπίτι της που βρίσκεται σε μια από τις πιο φτωχές γειτονιές στη Μπογκοτά, όταν, σύμφωνα με την Mirror, ο δράστης την πλησίασε με το SUV του, την άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Ο ξάδερφός της που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ειδοποίησε αμέσως τους γονείς της μικρής, και εκείνη με την σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

Δυστυχώς όμως ήταν αργά. Λίγες ώρες μετά το άψυχο κορμί της βρέθηκε βιασμένο, βασανισμένο και στραγγαλισμένο σε ένα κοντινό πολυτελές ρετιρέ.

Οι αστυνομικοί φρόντισαν να βρουν το αυτοκίνητο που άρπαξε το 7χρονο κορίτσι, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται πως το είχε πουλήσει στον αδελφό του Rafael Uribe Noguera. Ο 38χρονος δράστης συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τις αρχές τον πήγε ο αδερφός του λόγω υπερβολικής δόσης κοκαΐνης και όταν επέστρεψε στο ρετιρέ βρήκε νεκρό το 7χρονο κορίτσι.

Το βίντεο που δείχνει τον δράστη στο νοσοκομείο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τώρα κρατείται σε απομόνωση στη φυλακή της Μπογκότα. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σε περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και 60 χρόνια. Ο ίδιος δήλωσε αθώος.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του άψυχου κορμιού της μικρής, ο θυρωρός του κτιρίου και βασικός μάρτυρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Δίπλα του βρέθηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο έγραφε, απευθυνόμενος στις κόρες του:

«Συγχωρέστε με, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω στη φυλακή. Δεν θέλω να καταστρέψω τα Χριστούγεννά σας, είμαι αθώος».

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο θυρωρός είχε υποστηρίξει ότι ο Rafael Uribe Noguera βρισκόταν για πολλές ώρες στο διαμέρισμα που βρέθηκε το παιδί, μαζί με τον αδελφό του και την αδελφή του.

Πορείες, διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες ξέσπασαν στη Μπογκότα μετά την άγρια δολοφονία της 7χρονης  Yuliana με τους διαμαρτυρόμενους να ζητούν δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης