Καλάβρυτα: Θρήνος για τον θάνατο της Αρχοντούλας Γουρζέλα - Λαζουρά - Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 56χρονη αδελφή του δημάρχου

"'έφυγε" μια δυναμική γυναίκα

Θρήνος στα Καλάβρυτα για τον άδικο χαμό της Αρχοντούλας Γουρζέλα - Λαζουρά, αδελφής του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (13/12) στις 3.30 το μεσημέρι στα Καλάβρυτα.

Η τοπική κοινωνία έχει "παγώσει" από την είδηση του θανάτου της 56χρονης. Όλοι κάνουν λόγο για μια δυναμική γυναίκα, που δεν φοβόταν τη δουλειά, με κοφτερό μυαλό και πολλή αγάπη για την οικογένειά της. Η Αρχοντούλα το μοιραίο πρωί, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από εκείνο που έκανε πάντα.

Ήταν μόνη στο σπίτι της στα Καλάβρυτα και ετοιμαζόταν γύρω στις 8 το πρωί θα φύγει με αυτοκίντητό της για να πάει στην εργασία της (διατηρούσε σχολικό κυλικείο). Μπήκε στο αυτοκίνητό της, το έβγαλε από το πάρκινγκ του σπιτιού στο δρόμο και κατέβηκε για να κλείσει τη συρόμενη πόρτα. Κινήθηκε προς τα αριστερά του οχήματος και όχι ακριβώς από πίσω. Όμως, φαίνετα ότι το αυτοκίνητο αφού λύθηκε το χειρόφρενο, έκανε "στροφή" λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους προς το μέρος της με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στην κεντρική αρτηρία.  Η 56χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος χωρίς εκείνη τη στιγμή να είναι κάποιος στο σπίτι, αφού όλοι είχαν πάει στις δουλειές τους. Ο σύζυγός της όμως, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο σχολείο ως επιστάτης, ανησύχησε. Αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του, πήγε στο σπίτι τους όπου βρήκε τη σύζυγό του βαριά τραυματισμένη.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όμως ήταν ήδη αργά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αχαΐα: Τραγωδία στα Καλάβρυτα - Σκοτώθηκε η αδελφή του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλάβρυτα: "Ραγίζει" καρδιές ο αποχαιρετισμός Λαζουρά στην μονάκριβη αδελφή του - Αύριο η κηδεία της

Διαβάστε επίσης