Πάτρα: Τελετές ορκωμοσίας στο ΕΑΠ-Δείτε ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ

Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο

Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Νοεμβρίου, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε τις Τελετές Ορκωμοσίας Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι τελετές αφορούσαν στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Στις τελετές παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Καθηγητής Αθανάσιος Μιχιώτης και ο Διευθυντής του Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» Καθηγητής Γεώργιος Γκαντζιάς. Το απόγευμα του Σαββάτου παρευρέθη στις τελετές και η τέως Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο Πρόεδρος αφού συνεχάρη τους αποφοίτους, τόνισε ότι μία από τις προτεραιότητες της Διοικούσας Επιτροπής για την ανανέωση του Ιδρύματος, είναι να δημιουργηθούν Σύλλογοι Αποφοίτων, ώστε να διατηρηθεί η σχέση των αποφοίτων με το ΕΑΠ και το τελευταίο να βρίσκεται κοντά τους στα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν. Ο κ. Μιχιώτης, με τη σειρά του, συνεχάρη του αποφοίτους για την επιτυχία τους καθώς τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, όπως ανέφερε, είναι υψηλού επιπέδου.

Στην έναρξη της Τελετής Απονομής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων” το Σάββατο 26 Νοεμβρίου εμφανίστηκε το Παραδοσιακό Σύνολο (Χορωδία & Ορχήστρα) του Μουσικού Σχολείου Πατρών υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Δημητρίου Γαλάνη.

Οι Ορκωμοσίες και οι Απονομές για τη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών θα ακολουθήσουν το επόμενο Σαβ/κο 3-4 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο. 

Διαβάστε επίσης