Δύο νεκροί και δύο τραυματίες στις ΗΠΑ λόγω Black Friday

Μετατράπηκε κυριολεκτικά σε «Μαύρη Παρασκευή»

Κυριολεκτικά σε Black Friday μετατράπηκε η μέρα στις ΗΠΑ αφού τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν έξω από πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα στο Νιου Τζέρσεϊ, την Νεβάδα και το Τενεσί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμούς έξω από υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ειδών ρουχισμού «Macy’s» στο Νιού Τζέρσεϊ, ενώ ακόμη ένα άτομο σκοτώθηκε σε πάρκινγκ του υποκαταστήματος «Walmart» στη Νεβάδα.

Οι πυροβολισμοί στο υποκατάστημα «Macy’s» του Χάμιλτον Mall στο Mays Landing έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, την στιγμή που έξω από το κατάστημα είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, έχοντας σχηματίσει μια τεράστια ουρά. 
Σύμφωνα με την εισαγγελέα ο 20χρονος πυροβολήθηκε πολλές φορές και πέθανε επί τόπου.  Την ίδια ώρα, πυροβολήθηκε ο 26χρονος αδελφός του στο πόδι και μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό παραμένουν άγνωστοι.  
Στη Νεβάδα, ένας άνδρας έπεσε νεκρός μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον δράστη για μια θέση πάρκινγκ!  

Παράλληλα ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμό την Πέμπτη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τενεσί.

«Είναι πολύ τρομακτικό», δήλωσε ένας καταναλωτής. «Ξεκινάς την περίοδο των γιορτών τόσο ενθουσιασμένος μια και θα τις περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τώρα υπάρχει μια οικογένεια που θρηνεί ένα μέλος της, οι γιορτές για αυτούς δεν θα είναι ποτέ ίδιες».

Διαβάστε επίσης