Άρση βαρών: Τρία πανελλήνια ρεκόρ η Μπεντέλη – ΒΙΝΤΕΟ

25/11/2016 | 17:52

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» τα ρεκόρ σε αρασέ, ζετέ και σύνολο και έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τρία πανελλήνια ρεκόρ Νέων Γυναικών στην κατηγορία των 58κ. σημείωσε η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών, που διεξάγεται στον Πολύγυρο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» τα ρεκόρ σε αρασέ, ζετέ και σύνολο και έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια του Υπερίωνα Τούμπας σήκωσε 88 κιλά κι έσπασε το ρεκόρ της Κωνσταντίνας Λάπου, που ήταν από τον Απρίλιο του 2009 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών στην Ρουμανία. Στο ζετέ και στο σύνολο «έσπασε» το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, που είχε κάνει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Εκεί είχε σηκώσει 100 κιλά στο ζετέ και στο σύνολο 184 κιλά.

Σήμερα σήκωσε 102 κιλά στο ζετέ και με 190 κιλά στο σύνολο, ανέβηκε φυσικά στο πρώτο σκαλί του βάθρου και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Πηγή: ΑΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο